Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 komplettes Rezept
- Kalorie
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 179 g
Alternatywne przepisy
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Basilikumpesto
10 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Thunfisch-Tapenade
5 min