Urządzenia i Akcesoria
Tomatendressing | Portwein | Apfel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1 Komplettes Rezept
Składniki
-
Tomaten, reif geviertelt700 g
-
Portwein, weiß50 g
-
Apfelsaft125 g
-
Apfelessig50 g
-
weißer Balsamessig50 g
-
Rapsöl180 g
-
Zucker20 g
-
Honig10 g
-
Salz1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplettes Rezept
Białko
2 g
Kalorie
7801 kJ /
1862 kcal
Tłuszcz
179 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Putello Tonnato
4 godz.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min