Urządzenia i Akcesoria
Caramel puddings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter (cold) in 1 piece (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
milk1200 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract2 tsp
-
cornflour50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.7 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1065 kJ /
253.6 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candy cane ice creams
49 godz. 25 min
Custard
10 min
Bread and butter pudding
1 godz. 15 min
Chocolate ganache
20 min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Crème caramels
7 godz. 45 min
Crunchy caramel ice cream slice
24 godz. 35 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Butterscotch sauce
10 min