Bacalao al estilo de Soutelo

Bacalao al estilo de Soutelo

4.3 243 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 15 g cilantro fresco (hojas y parte del tallo) y algo más para servir
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado bien escurrido
  • 250 g de gambas crudas peladas
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de nata (35% de grasa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 24.6 g
Kalorie 1332.5 kJ / 318.8 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...