Eclairs guacamole et crabe

Eclairs guacamole et crabe

4.7 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pièces

Składniki

La pâte à choux
  • d'eau
    150 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    80 g
  • de sel
    1 pincée
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs
    3
Le guacamole au crabe
  • de coriandre fraîche
    5 brins
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • piment frais épépiné
    1
  • avocats (450 g env.)
    2 - 3
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de tomate coupée en petits cubes
    100 g
  • de chair de crabe en conserve
    200 g
  • de roquette pour la décoration
    20 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 213 kcal / 883 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...