Galette des Rois mangue-chocolat

Galette des Rois mangue-chocolat

4.5 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 parts

Składniki

La pâte feuilletée
  • 200 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux et à plat
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
La garniture
  • 60 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 400 g de mangue mûre coupée en lamelles

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4 g
Kalorie 1460 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...