Focaccia à la crescenza

Focaccia à la crescenza

3.7 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • 230 g d'eau
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 400 g de fromage crescenza coupé en morceaux
    400 g de fromage squacquerone, coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 13 g
Kalorie 1552 kJ / 371 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...