Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3
c. à soupe d'huile d'olive
lub 3 c. à soupe d'huile de colza - 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 c. à soupe de sirop d'érable
- 1 bouquet d'aneth frais (petit)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil
- 150 g de radis noir pelé
- 1 pomme pelée
- 1 c. à soupe de jus de citron
- ½ concombre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20 min
Salade grecque de chou blanc
2 godz. 15 min
Salade de chou blanc
10 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Salade thaïe
15min
Salade de betterave
15min
Salade asiatique de carottes, canneberges et coriandre
10 min
Fenouil à l'orientale
15min
Salade carottes-betteraves au basilic
10 min
Salade de chou blanc et chou rouge
15min
Salade carotte pomme raisin
5min
Chou en salade
10 min