Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de courge butternut
- 750 g d'eau
- 300 g de farine, et un peu pour fariner
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café bombée de sel
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de beurre demi-sel
- poivre moulu
- 50 g de parmesan fraîchement râpé
- 1 pincée de romarin frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2311 kJ / 553 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 58 g
Alternatywne przepisy
Conchiglie au potiron
40 min
Gnocchis de patate douce
40 min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1h
Gaufres patate douce et épices
50 min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchis
45 min
Risotto au potimarron
1h
Gaufre de légumes
35 min
Risotto au potiron
35 min