Urządzenia i Akcesoria
Gnocchis de butternut
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
300 g de courge butternut
-
750 g d'eau
-
300 g de farine et un peu pour fariner
-
2 jaunes d'œufs
-
½ c. à café bombée de sel
-
2 pincées de noix de muscade en poudre
-
100 g de beurre demi-sel
-
poivre moulu
-
50 g de parmesan fraîchement râpé
-
1 pincée de romarin frais
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2311 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Röstis de courge et pomme de terre
35min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Röstis de courgette
1h 40min
Croquettes de courgette
45min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min
Gaufres patate douce et épices
50min
Risotto au potiron
35min
Risotto au potimarron
1h