
Urządzenia i Akcesoria
避風塘花椰菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
油10 克
-
鹽1 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵300 克
-
香油60 克
-
蒜頭酥15 克
-
辣豆瓣醬40 克
-
乾辣椒 ,切小段(約長約1公分)3 枝
-
白芝麻½ 茶匙
-
麵包粉85 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
281.4 kcal /
1176.2 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
24.2 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan