
Urządzenia i Akcesoria
紹興醉雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用水)1500 克
-
冰塊100 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,沖洗乾淨2 隻
-
紹興酒250 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
紅棗 ,沖洗乾淨10 粒
-
當歸 ,沖洗乾淨1 - 2 片
-
枸杞 ,以冷水淨泡10分鐘2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
160 kcal /
672 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan