Pudding banane-raisin sans sucre ajouté

Pudding banane-raisin sans sucre ajouté

4.3 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 tranches

Składniki

  • de farine de blé complet bio de préférence
    130 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de vanille en poudre
    1 c. à café
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • de beurre doux
    50 g
  • œufs
    2
  • pomme Golden épluchée et coupée en morceaux
    1
  • bananes très mûres, coupées en tronçons
    3
  • banane moins mûre, coupée en rondelles
    1
  • de raisins noirs frais, égrainés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 146 kcal / 619 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 19.6 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...