Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait de coco
- 300 g de lait
- 60 g de cassonade
- 60 g de perles du Japon
- 1 grenade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877.8 kJ / 210 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perles du Japon coco-banane
30min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 Std.
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Crème banane-tapioca
45 Min
Pudding de chia au lait de coco, kaki et ananas
6hod. 10min
Lassi à la noix de coco
10min
Thé au lait à l'indienne
20 Min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Crème au lait de coco
15 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min