![Perles du Japon à la grenade Perles du Japon à la grenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6781BC5A-70A9-4FD2-B763-1608EF27180E/Derivates/03d07857-385c-4a3c-ba97-709c4325f122.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait de coco
- 300 g de lait
- 60 g de cassonade
- 60 g de perles du Japon
- 1 grenade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877.8 kJ / 210 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 Min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 godz. 30 min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la pistache
2 godz.
Semoule au lait d'amande
2h 15min
Riz gluant au lait de coco
8 Std. 45 Min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Quinoa au lait d'amande et à la vanille
25 min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Perles du Japon, coco et framboises
25 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 min