Velouté de pois cassés et speck croustillant

Velouté de pois cassés et speck croustillant

3.9 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 portions

Składniki

La veille
  • de pois cassés
    200 g
Le jour même
  • de speck
    4 tranches
  • d'huile de tournesol
    1 filet
  • carotte en morceaux
    1
  • oignon en morceaux
    1
  • branche de céleri
    1
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • de cumin en poudre
    2 c. à café
  • de bouillon de volaille
    600 g
  • feuilles de laurier frais
    2
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 184 kcal / 770 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...