Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 portions
Składniki
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1674.6 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
2719.7 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Mushroom risotto
30 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 godz. 35 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min