Urządzenia i Akcesoria
Charlotte aux poires
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 parts
Składniki
-
300 g d'eau
-
190 g de sucre en poudre
-
1 étoile de badiane
-
800 g de poires épluchées et coupées en lamelles
-
300 g de fromage blanc nature 40% m.g.
-
24 - 30 biscuits à la cuillère
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
5 g
Kalorie
1092.1 kJ /
257.6 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3 godz. 45 min
Tarte tatin
1 godz.
Tarte amandine aux poires
3 godz. 25 min
Charlotte aux nectarines
7 godz.
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Charlotte aux fraises
12 godz. 30 min
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Douillon aux poires
1 godz. 15 min
Charlotte chocolat-coco
12 godz.
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Tarte poire-chocolat
55 min
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min