Urządzenia i Akcesoria
Fiadone corse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
500 g de brocciu
-
5 œufs
-
80 g de sirop d'agave
-
le zeste d'un citron jaune non traité
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1235 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Flan à la farine de châtaigne
12 godz. 50 min
Fiadone au citron
50 min
Fiadone
55 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Canistrelli
1 godz.
Fiadone au citron
3 godz. 50 min
Polenta de châtaigne
30 min
Mousses à la crème de marrons
20 min