Pudla mit Spinat und Paneer

Pudla mit Spinat und Paneer

4.1 48 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Stück

Składniki

Pudla
  • Wasser
    250 g
  • Koriander abgezupft
    5 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (2 cm)
    2
  • Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
    15 g
  • Kichererbsenmehl
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Blattspinat, frisch
    200 g
  • Pflanzenöl
    50 g
  • Kreuzkümmelsamen
    ½ TL
  • Zwiebel geviertelt
    50 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Muskat, gerieben
    1 Prise
  • Knoblauchzehe
    1
  • Paneer in Stücken, selbst gemacht (siehe Tipp)
    150 g
  • Sahne
    150 g
  • Salz
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 236 kcal / 987 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...