
Urządzenia i Akcesoria
越式法包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 人份
Składniki
炒肉片
-
蒜頭10 克
-
紅蔥頭20 克
-
梅花火鍋肉片300 克
-
醬油15 克
-
魚露15 克
-
糖10 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
油25 克
酸甜蘿蔔絲
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)250 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)200 克
-
鹽30 克
-
糖65 克
-
水200 克
-
醋200 克
越式法包
-
法國麵包4 條
-
美乃滋60 克
-
小黃瓜 切絲100 克
-
洋蔥 ,切絲80 克
-
香菜 ,取葉10 克
-
小辣椒 (opcjonalnie) ,切圈10 克
-
檸檬汁10 克
-
美極鮮味露 (opcjonalnie) ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1076.3 kcal /
4498.8 kJ
Białko
31.6 g
Tłuszcz
43.6 g
Węglowodany
125.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

越南,越美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan