越式法包

越式法包

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 人份

Składniki

炒肉片
  • 蒜頭
    10 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 梅花火鍋肉片
    300 克
  • 醬油
    15 克
  • 魚露
    15 克
  • 10 克
  • ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 25 克
酸甜蘿蔔絲
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)
    250 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切絲(長約6公分)
    200 克
  • 30 克
  • 65 克
  • 200 克
  • 200 克
越式法包
  • 法國麵包
    4 條
  • 美乃滋
    60 克
  • 小黃瓜 切絲
    100 克
  • 洋蔥 ,切絲
    80 克
  • 香菜 ,取葉
    10 克
  • 小辣椒 (opcjonalnie) ,切圈
    10 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 美極鮮味露 (opcjonalnie) ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1076.3 kcal / 4498.8 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 43.6 g
Węglowodany 125.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...