蘿蔔絲餅

蘿蔔絲餅

4.8 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 個

Składniki

  • 蔥白切段、蔥綠切蔥花
    15 克
  • 120 克
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 多備一些油煎用
    30 克
  • ¾ 茶匙
  • 蝦米
    10 克
  • 豬里肌肉 切絲
    200 克
  • 白蘿蔔 切絲
    250 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 261 kcal / 1095 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...