Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蔥, 蔥白切段、蔥綠切蔥花
- 120 克 水
- 200 克 中筋麵粉
- 30 克 油, 多備一些油煎用
- ¾ 茶匙 鹽
- 10 克 蝦米
- 200 克 豬里肌肉, 切絲
- 250 克 白蘿蔔, 切絲
- 5 克 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1095 kJ / 261 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0.9 g