蘿蔔絲餅
TM6 TM5 TM31

蘿蔔絲餅

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 15 克 蔥, 蔥白切段、蔥綠切蔥花
  • 120 克 水
  • 200 克 中筋麵粉
  • 30 克 油, 多備一些油煎用
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 10 克 蝦米
  • 200 克 豬里肌肉, 切絲
  • 250 克 白蘿蔔, 切絲
  • 5 克 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1095 kJ / 261 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
26.3 g
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy