Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 豆豉 ,洗淨,瀝乾
- 120 克 蒜頭
- 50 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)
- 40 克 薑 ,切塊(約1公分)
- 90 克 油
- 100 克 醬油膏
- 50 克 紹興酒
- 30 克 細砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 6873 kJ / 1644.3 kcal
- Białko
- 48.6 g
- Węglowodany
- 122.2 g
- Tłuszcz
- 108.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 28.1 g
- Sód
- 131747.8 mg