涼拌青木瓜

涼拌青木瓜

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
300 克

Składniki

  • 青木瓜 去皮,切絲
    250 克
  • 李型番茄 對半切
    6 顆
  • 四季豆 (opcjonalnie) 切斜薄片
    3 枝
  • 椰糖
    2 茶匙
  • 羅望子汁
    1 大匙
  • 30 克
  • 辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露 依個人口味調整
    1 - 1 ½ 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 克

Białko 4.151 g
Kalorie 580 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 2.061 g
Błonnik 4.714 g
Węglowodany 27.801 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...