涼拌青木瓜

涼拌青木瓜

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
300 克

Składniki

  • 青木瓜 ,去皮,切絲
    250 克
  • 小蕃茄 ,對半切
    6 顆
  • 四季豆 (opcjonalnie) ,切斜薄片
    3 枝
  • 椰糖
    2 茶匙
  • 羅望子汁
    1 大匙
  • 30 克
  • 辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露 ,依個人口味調整
    1 - 1 ½ 大匙

Wartości odżywcze na 300 克

Kalorie 138 kcal / 580 kJ
Białko 4.151 g
Tłuszcz 2.061 g
Węglowodany 27.801 g
Błonnik 4.714 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...