奈良飛鳥牛奶鍋

奈良飛鳥牛奶鍋

4.5 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 雞高湯
    150 克
  • 牛奶
    300 克
  • ⅛ 茶匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 白味噌
    ½ 大匙
  • 大白菜 ,切塊(4公分)
    120 克
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    40 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切半圓片(厚約0.5公分)
    80 克
  • 鴻喜菇 ,去根部,剝散
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(2公分)
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 191 kcal / 797.5 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...