
Urządzenia i Akcesoria
奈良飛鳥牛奶鍋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
雞高湯150 克
-
牛奶300 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
味醂1 大匙
-
白味噌½ 大匙
-
大白菜 ,切塊(4公分)120 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲40 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約2公分)20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切半圓片(厚約0.5公分)80 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散100 克
-
新鮮香菇 ,切片100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(2公分)250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
191 kcal /
797.5 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan