楓糖醬烤煙燻豬肋排
TM5 TM6

楓糖醬烤煙燻豬肋排

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 1 大匙 油
  • 250 克 洋蔥 ,切絲
  • 30 克 黑糖
  • 6 支 豬肋排 ,去筋膜
  • 6 片 乾燥月桂葉
  • 165 克 蘋果醋
  • 3 支 肉桂棒
  • 1000 克 水
  • 75 克 楓糖漿
  • 75 克 烏斯特調味醬
  • 1 大匙 煙燻甜紅椒粉
  • 1 大匙 匈牙利辣紅椒粉
  • 150 克 威士忌酒
  • 2 茶匙 第戎芥末醬

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1630 kJ / 390 kcal
Białko
22.7 g
Węglowodany
23.3 g
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy