楓糖醬烤煙燻豬肋排

楓糖醬烤煙燻豬肋排

5.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 1 大匙
  • 洋蔥 ,切絲
    250 克
  • 黑糖
    30 克
  • 豬肋排 ,去筋膜
    6 支
  • 乾燥月桂葉
    6 片
  • 蘋果醋
    165 克
  • 肉桂棒
    3 支
  • 1000 克
  • 楓糖漿
    75 克
  • 烏斯特調味醬
    75 克
  • 煙燻甜紅椒粉
    1 大匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    1 大匙
  • 威士忌酒
    150 克
  • 第戎芥末醬
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 390 kcal / 1630 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 23.3 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...