Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 油
- 250 克 洋蔥 ,切絲
- 30 克 黑糖
- 6 支 豬肋排 ,去筋膜
- 6 片 乾燥月桂葉
- 165 克 蘋果醋
- 3 支 肉桂棒
- 1000 克 水
- 75 克 楓糖漿
- 75 克 烏斯特調味醬
- 1 大匙 煙燻甜紅椒粉
- 1 大匙 匈牙利辣紅椒粉
- 150 克 威士忌酒
- 2 茶匙 第戎芥末醬
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1630 kJ / 390 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 2.7 g