豬肉牛蒡炊飯
TM5 TM6

豬肉牛蒡炊飯

4.4 (13 ocen)

Składniki

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 200 克 松阪肉 ,切薄片
  • 80 克 牛蒡 ,切絲(長約5公分)
  • 15 克 日式醬油
  • 10 克 米酒
  • 10 克 味醂
  • 150 克 高湯
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
  • 500 克 水
  • 15 克 蔥 ,切蔥花
  • 1 大匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3170.5 kJ / 758.5 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
95.1 g
Tłuszcz
29.5 g
Tłuszcz nasycony
68.6 g
Błonnik
3.8 g
Sód
466.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy