Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 油
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 80 克 牛蒡 ,切絲(長約5公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 10 克 味醂
- 150 克 高湯
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
- 500 克 水
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3170.5 kJ / 758.5 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 95.1 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 68.6 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 466.4 mg