Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- 2 茄子
- 5 克 蒜頭
- 1 茶匙 白芝麻
- 20 克 韓國辣椒醬
- 15 克 醬油
- 1 茶匙 魚露
- 1 茶匙 韓國麻油 ,多備一些抹油用
- 10 克 冰糖粉
- 50 克 青蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 463.6 kJ / 110.8 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 522 mg