Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 根 小黃瓜
- ½ 茶匙 鹽
- 25 克 乾海帶芽
- 50 克 洋蔥
- 1 茶匙 韓國辣椒粉
- 1 茶匙 熟白芝麻
- 40 克 糖
- 70 克 米醋
- 25 克 醬油
- 15 克 韓國麻油
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 1523.1 kJ / 364.4 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 57.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 4083.8 mg