涼拌海帶芽
TM6 TM5 TM31

涼拌海帶芽

4.6 (11 ocen)

Składniki

  • 1 根 小黃瓜
  • ½ 茶匙 鹽
  • 25 克 乾海帶芽
  • 50 克 洋蔥
  • 1 茶匙 韓國辣椒粉
  • 1 茶匙 熟白芝麻
  • 40 克 糖
  • 70 克 米醋
  • 25 克 醬油
  • 15 克 韓國麻油

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1523.1 kJ / 364.4 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
57.8 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
5.1 g
Sód
4083.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy