
Urządzenia i Akcesoria
豆酥鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
黃豆催芽
-
水1800 克
-
乾燥黃豆 ,洗淨,瀝乾150 克
豆酥
-
水500 克
-
油20 克
豆酥鱈魚
-
鱈魚片 (約2片)450 克
-
米酒5 克
-
薑 切片5 克
-
蔥 ,切段,多備些切蔥花用15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
油50 克
-
辣椒醬20 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切片10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
409 kcal /
1709.7 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
64.1 g
Sód
597.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜 - 李德全 II
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan