豆酥鱈魚
TM6 TM5

豆酥鱈魚

4.6 (7 ocen)

Składniki

黃豆催芽

  • 1800 克 水
  • 150 克 乾燥黃豆 ,洗淨,瀝乾

豆酥

  • 500 克 水
  • 20 克 油

豆酥鱈魚

  • 450 克 鱈魚片 (約2片)
  • 5 克 米酒
  • 5 克 薑 切片
  • 15 克 蔥 ,切段,多備些切蔥花用
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 500 克 水
  • 15 克 蒜頭
  • 50 克 油
  • 20 克 辣椒醬
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1709.7 kJ / 409 kcal
Białko
30.2 g
Węglowodany
19.1 g
Tłuszcz
26.3 g
Tłuszcz nasycony
64.1 g
Błonnik
6.2 g
Sód
597.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy