
Urządzenia i Akcesoria
香菇炸醬炒四季豆
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑5 克
-
沙拉油25 克
-
青蔥 ,切蔥花1 根
-
甜麵醬30 克
-
辣豆瓣醬40 克
-
新鮮香菇 ,切丁200 克
-
水50 克
-
四季豆 ,切丁200 克
-
五香豆干 ,切丁180 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
868.6 kcal /
3630.9 kJ
Białko
49.1 g
Tłuszcz
45.3 g
Węglowodany
70.6 g
Błonnik
19.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3876.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan