Cake au potimarron, beaufort et pavot

Cake au potimarron, beaufort et pavot

4.0 69 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • de beaufort
    100 g
  • de potimarron
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • de beurre demi-sel en cubes, et un peu pour le moule
    75 g
  • de farine
    250 g
  • de levure chimique
    15 g
  • œufs
    4
  • d'huile de tournesol
    75 g
  • de lait
    200 g
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 403 kcal / 1683 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...