Cake au potimarron, beaufort et pavot

Cake au potimarron, beaufort et pavot

4.1 76 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 parts

Składniki

  • 100 g de beaufort
  • 300 g de potimarron
  • 500 g d'eau
  • 75 g de beurre demi-sel en cubes, et un peu pour le moule
  • 250 g de farine
  • 15 g de levure chimique
  • 4 œufs
  • 75 g d'huile de tournesol
  • 200 g de lait
  • 1 c. à soupe de sel
  • 2 c. à soupe de graines de pavot

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 11 g
Kalorie 1683 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...