Judías verdes a la carbonara

Judías verdes a la carbonara

4.5 294 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de dados de beicon
  • 750 g de judías verdes congeladas
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de nata para cocinar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 258 kcal / 1080 kJ
Białko 9.36 g
Tłuszcz 20.85 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 4.03 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...