Arroz con cebolla y bacalao para dos

Arroz con cebolla y bacalao para dos

4.6 257 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 raciones

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos, sin piel ni espinas)
  • 120 g de cebolla
  • ½ cucharadita de pimentón dulce
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 60 g de tomate triturado en conserva
  • 350 g de caldo de pescado
  • 160 g de arroz de grano redondo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 24.94 g
Kalorie 2728 kJ / 652 kcal
Tłuszcz 31.56 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 67.26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...