Salmón à la nage

Salmón à la nage

3.5 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g de puerro en rodajas
  • 120 g de zanahoria en bastones
  • 150 g de bulbo de hinojo en gajos
  • 120 g de calabacín en bastones
  • 1 tira de piel de limón
  • 10 g de aceite de oliva
  • 10 g de mantequilla
  • 1 hoja de laurel seca
  • 3 granos de pimienta negra
  • ½ cucharadita de sal
  • 1000 g de caldo de pescado
  • 100 g de vino blanco
  • 500 g de patatas de guarnición
  • 6 espárragos verdes baby
  • 800 g de lomos de salmón fresco en 6 trozos, salpimentados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 29.55 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 17.43 g
Błonnik 3.35 g
Węglowodany 15.58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...