Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 86.15 g
- Węglowodany
- 1.01 g
- Tłuszcz
- 31.72 g
- Błonnik
- 2.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamares al whisky
45 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao con salsa de mango
30 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Calamares encebollados
1 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao mozárabe
50min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min