Bacalao mozárabe
TM31 TM5 TM6

Bacalao mozárabe

4.2 (46 ocen)

Składniki

  • 25 g de pasas sin semillas
  • 100 g de brandy
  • 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
  • 400 g de caldo de pescado
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de nata para cocinar
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
810 kJ / 194 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy