![Bacalao mozárabe Bacalao mozárabe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B9E5453-BEB5-442A-AD47-5F3D641684FA/Derivates/84E42D1A-404D-41FC-9D62-26068FB4F83F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- 500 g de lomos de bacalao desalado con piel (en trozos)
- 400 g de caldo de pescado
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de nata para cocinar
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 194 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao espiritual
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao con salsa de mango
30 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Bacalao dorado
25 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min