Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)

Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
35 pièces

Składniki

  • 170 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau
  • 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
  • 100 g de sucre en poudre
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de miel
  • 50 g de noix décortiquée
  • 50 g d'amande émondée
  • 50 g de noisettes
  • 50 g de sucre glace maison
  • 1 c. à café de quatre-épices

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.9 g
Kalorie 608.1 kJ / 144.7 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...