Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)

Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
35 pièces

Składniki

  • d'huile d'olive
    170 g
  • d'eau
    50 g
  • de jus d'orange fraîchement pressé
    50 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de miel
    200 g
  • de noix décortiquées
    50 g
  • d'amandes émondées
    50 g
  • de noisettes
    50 g
  • de sucre glace maison
    50 g
  • de quatre-épices
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 144.7 kcal / 608.1 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 17.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...