Tarte aux fruits secs

Tarte aux fruits secs

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 parts

Składniki

  • d'abricots secs dénoyautés détaillés en dés
    90 g
  • de pruneaux dénoyautés détaillés en dés
    90 g
  • de raisins secs de Corinthe
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour le cercle à pâtisserie
    250 g
  • de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le cercle à pâtisserie
    140 g
  • de sucre en poudre
    130 g
  • œufs
    3
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • d'amandes en poudre
    100 g
  • de lait
    100 g
  • d'amandes effilées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 630.4 kcal / 2630 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 60.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 19.4 g
Sód 40.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...