
Urządzenia i Akcesoria
Balado Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut in matchsticks (5 cm)450 g
-
water750 g
-
garlic cloves25 g
-
shallots50 g
-
red tomatoes cut in quarters200 g
-
fresh red chillies cut in halves85 g
-
vegetable oil40 g
-
red bird's eye chillies15 g
-
fresh kaffir lime leaves3
-
Indonesian red spice paste room temperature80 g
-
fresh lemon grass cut in halves, bruised1 stalk
-
sugar adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
lime juice only1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
213 kcal /
886 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
400 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Stir Fried French Beans
15 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min