Lechuga al horno

Lechuga al horno

3.8 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de dados de beicon
  • 1 lechuga iceberg grande (600-700 g) lavada y escurrida, cortada en juliana
  • 100 g de tomate frito
  • 40 g de mantequilla
  • 50 g de harina
  • 500 g de leche
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 100 g de queso emmental rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 13.3 g
Kalorie 1624 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 311.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...