蕃茄奶醬燉雞

蕃茄奶醬燉雞

4.9 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
    500 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 罐裝蕃茄碎
    300 克
  • 乾燥巴西利
    ¼ 茶匙
  • 乾燥迷迭香
    ¼ 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    ¼ 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    ¼ 茶匙
  • 櫛瓜 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 帕瑪森起士粉
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 377.8 kcal / 1579.2 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...