
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄奶醬燉雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)500 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油10 克
-
罐裝蕃茄碎300 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
乾燥奧勒岡¼ 茶匙
-
乾燥馬郁蘭¼ 茶匙
-
櫛瓜 ,切塊(約2公分)150 克
-
帕瑪森起士粉30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
377.8 kcal /
1579.2 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan