
Urządzenia i Akcesoria
碗仔翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
紅蔥頭 ,稍微拍扁15 克
-
紹興酒1 ½ 茶匙
-
高湯1500 克
-
乾香菇 ,泡軟,切絲20 克
-
新鮮黑木耳 ,切絲100 克
-
豬肉絲150 克
-
冬粉 ,泡軟,瀝乾,剪小段(約3公分)40 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
深色醬油 (老抽)15 克
-
地瓜粉 ,先與3大匙水調勻30 克
-
蛋 ,先與1大匙水調勻1 顆
-
白胡椒粉 (調味用)
-
紅醋 (調味用)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
217.1 kcal /
907.5 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
26.8 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan