Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdas de hongos oreja de ratón
- 5 g de alga wakame, seca
- 1 de chile rojo, fresco, sin semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas delgadas
- 10 g de ajonjolí tostado
- 15 g de agua
- 30 g de vinagre para sushi
- 30 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Salsa pesto
10 Min
Sopa de hongos y epazote
35min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min
Crema de champiñones
20 Min
Ensalada de arroz salvaje
35h
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Sopa fría de poro y papa
5 Min
Crema de espinaca
25 Min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min