Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cdas de hongos oreja de ratón
- 5 g de alga wakame, seca
- 1 de chile rojo, fresco, sin semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas delgadas
- 10 g de ajonjolí tostado
- 15 g de agua
- 30 g de vinagre para sushi
- 30 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón teriyaki Al vacío
1j 20 menit
Tortilla de arroz
1 Std.
Berenjenas con miso Al vacío
2 Std. 45 Min
Soufflé de Grand Marnier
35 Min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1j 20 menit
Kebbes vegetarianos de habas
1 Std. 40 Min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1 Std. 30 Min
Francesinha
2小时 10 分钟
Timbal de camarones al limón y sandía
30 Min
Sopa de verdolagas
50 Min
Hongos con epazote
20 Min