
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto „ser” na prima aprilis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)2 opakowania
-
galaretki pomarańczowej, w proszku, słodzonej (ok. 70 g każde)2 opakowania
-
mango, bardzo dojrzałego bez pestek, pokrojonego na kawałki (ok. 2 szt., patrz wskazówka i wariant)400 g
-
jogurtu greckiego schłodzonego900 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
155.5 kcal /
650.5 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
32.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
89.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER I/2023
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jagodowa pianka
10 min
Czekoladki adwentowe
2 godz. 15 min
Tęczowy deser z galaretek
3 godz. 45 min
Zajączki z kremu cytrynowego
40 min
Ryba z sosem chimichurri, fasolką i ziemniakami; Warstwowy deser z chia
1 godz.
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM6)
6 godz. 10 min
Wielkanocne gniazdka czekoladowe
1 godz. 30 min
Chruścik lany
30 min
Lizaki bezowe choinki
3 godz. 40 min
Marchewki w jadalnej ziemi
1 godz. 50 min
Deser plaża
2 godz. 30 min
Sernik panda
1 godz. 30 min