
Urządzenia i Akcesoria
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
cukru50 - 100 g
-
owoców, mrożonych mieszanych, np. truskawek, malin, jagód, jeżyn, plus dodatkowa ilość do dekoracji500 g
-
soku z limonki, świeżo wyciśniętego10 - 30 g
-
wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby)75 - 120 g
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
148.3 kcal /
620.6 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
36.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
11.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE IV
10 Przepisów
Polska
Polska