Zapečená dýně s čedarem
TM5 TM6

Zapečená dýně s čedarem

4.6 (45 ocen)

Składniki

  • 200 gramů čedaru, na kusy
  • 750 gramů dýně, oloupané
  • 500 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    lub ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 čajové lžičky bramborového škrobu
  • 1 špetku mletého černého pepře
  • 1 špetku soli
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • citrónová kůra, nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
  • 2 polévkové lžíce pažitky, nasekané
    lub 2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané

Wartości odżywcze
na 4 porce
Kalorie
4107 kJ / 978 kcal
Białko
61 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
68 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy