Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů krup
- 200 gramů dýně Hokkaidó
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů šalotky, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus na pokapání dýně
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 40 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 54.05 g
- Tłuszcz
- 20.63 g
- Błonnik
- 1.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Houbové quinotto
30 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Kroupy se žampióny
55min