Urządzenia i Akcesoria
Dýňové kroupoto s parmazánem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů krup
-
200 gramů dýně Hokkaidó
-
50 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů šalotky na kousky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus na pokapání dýně
-
750 gramů zeleninového vývaru
-
40 gramů másla
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.5 g
Kalorie
900 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
20.63 g
Błonnik
1.83 g
Węglowodany
54.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TOP 11
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Dýňové noky (bez lepku)
50min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min
Kroupy se žampióny
55min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min