Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špenátové lívance
- 20 gramů droždí
- 10 gramů cukru
- 750 gramů mléka
- 300 gramů hladké mouky
- 1 vejce
- 150 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného a vymačkaného
- 2 stroužky česneku nebo podle chuti (opcjonalnie)
- majoránka, sušená, podle chuti
- ½ - 1 čajová lžička soli
Gorgonzolový přeliv
- 20 gramů másla
- 10 gramů hladké mouky
- 200 gramů sýru gorgonzola
- 150 gramů mléka
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 20 kusů
- Kalorie
- 10916 kJ / 2599 kcal
- Białko
- 125 g
- Węglowodany
- 291 g
- Tłuszcz
- 104 g
- Błonnik
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1h
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Polenta s hříbky
55min
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Vegetariánské chilli
1h 5min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Falafel
1h
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1h 25min
Polévka z pečené dýně
50min