Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cukety
- 100 gramů mrkve, oloupané
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 25 gramů másla
- 75 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 bobkový list, sušený
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže, bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů vody, vařící
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 805 kJ / 193 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Kapr vařený v páře
55 min
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1h 10 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Treska s kroupotem
50 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Ovesná mouka
5min