Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu (30 gramů)
- 20 gramů rýžového vína
- 50 gramů vody
- 50 gramů sójové omáčky
- 200 gramů krevet, střední velikosti, loupaných
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky
- 1 červená paprika, bez jádřince, na kousky
- 135 gramů skleněných nudlí, napůl
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 10 gramů červené kari pasty
-
½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
lub ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 30 gramů vody, teplé, plus navíc na namočení nudlí
- 200 gramů salátové okurky, bez semínek, oloupané, na kousky (2 cm)
- 300 gramů avokáda, zralého, na kousky (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1860 kJ / 444 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Pak choi s houbami
15 Min
Sicilský krevetový salát
40min
Chřestový salát s mangem
35min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 godz. 5 min
Pad thai
45min
Polévka Tom Yum
15 Min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Kuřecí Pad Thai
20 Min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 Std. 10 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min