Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 74.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Podzimní celerový salát
15min
Lněné bezlepkové pečivo
1 godz.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 godz. 20 min
Mexický quinoa salát
30 min
Kari coleslaw
10min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min
Květáková rýže
10min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Čočkový salát
2h 45min