Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů vařené červené řepy, napůl
- 100 gramů mrkve, oloupané, na kousky (4 cm)
- 200 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 10 gramů olivového oleje
- 4 snítky čerstvého koriandru, jen lístky
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 74.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boršč aneb červená polévka
1 Std. 15 Min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Kari coleslaw
10 Min
Podzimní celerový salát
15 min
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min
Špaldový salát
20 min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 min
Čočkový salát
2 godz. 45 min