Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů brambor, pevných, vařených ve slupce, vychladlých
- 2 snítky čerstvého kopru
- 300 gramů jablek, červených, na ¼ (neoloupaných)
- 200 gramů nakládaných okurek, přepůlených
- 10 gramů citrónové šťávy
- 240 gramů žluté cibule, na půlky
-
200
gramů crème fraîche
lub 200 gramů zakysané smetany - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 10 gramů hořčice, mírně pálivé
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1216 kJ / 291 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Kari bramborový salát
1h 30min
Tzatziki
10min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Dip ze sýru feta se zeleninou
15min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Rybí polévka se zeleninou
30 min